חזה עוף בציפוי פריך

חזה עוף בתנור בציפוי פריך

חזה עוף בתנור – תחליף מוצלח לגרסה המטוגנת

אפשר להכין שניצלים שלמים, ואפשר גם לחתוך לאורך ולהכין שניצלונים נחמדים.

להגשה שימו בצלחת עם רטבים – קטשופ, חרדל, ברביקיו, עם צלחת גדולה של צ'יפס אפוי בתנור (אני משתמשת בקנוי מוכן, לא מצאתי עדיין את הדרך ליצור צ'יפסים לתנור מתפוחי אדמה טריים) וקערת סלט יש לכם ארוחה משביעה שהילדים יטרפו בהנאה.

חזות עוף (שניצלים)
שמן זית
מיונז
חרדל
פרורי לחם
תבלינים

בקערה גדולה לצקת על חזות העוף שמן זית, מיונז וחרדל ולערבב היטב בידיים עד שהנתחים מצופים יפה.
לערבב פרורי לחם ותבלינים בשקית, לנער בתוך השקית חזה עוף עד לציפוי, ולהניח בתבנית על נייר אפיה.
לאפות ב 200 מעלות, 10 ד' מכל צד.

בתיאבון