מרק פלפלים

מרק פלפלים

מרק פלפלים הוא לאו דווקא מרק חורפי. טעים מאד חם וגם בטמפרטורת החדר. הטעם חרפרף מתוק ורענן, הוא מעולה לארוחת צהריים או ערב, ונותן עוד זוית הסתכלות על פלפלים. כשהמחיר שלהם קצת יורד, זה הזמן להתלבש עליהם ולהכין מהם מטעמים 🙂

כדי להכין מרק פלפלים צריך :

1 בצל גדול, קצוץ
4 שיני שום, קצוצות
1 ק"ג פלפלים, קצוצים
1 ליטר מרק עוף
1 כוס שמנת לבישול
מלח
טבסקו
שמן זית

וככה מכינים :

מטגנים בשמן זית את הירקות הקצוצים ומאדים מס' דקות עד לריכוך
מוסיפים מרק עוף, מלח וטבסקו, מביאים לרתיחה
מבשלים 20 ד' על להבה נמוכה
מרסקים עם בלנדר מוט ומערבבים פנימה שמנת לבישול.

מקור המתכון

בתיאבון