בקר בבירה

נזיד בקר בבירה

1 ק"ג נתח בקר מס' 4, חתוך לקוביות
3 בצלים, חתוכים לשמיניות
6 גזרים, קלופים וחתוכים גס
6 שיני שום קלופות

2 כפות קמח
2 כפות שמן
1 כף תימין
מלח, פלפל, פפריקה
1 בקבוק בירה
1 קופסה רסק עגבניות

1/4 כוס שמן זית לטיגון

מערבבים את קוביות הבשר עם קמח, שמן ותבלינים עד לציפוי אחיד
מטגנים עד להשחמה ומוציאים מהסיר
באותו סיר מטגנים את הבצל עד ששקוף, מוסיפים את הגזר והשום לטיגון קצר, מוסיפים את כל שאר החומרים
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה שעתיים וחצי, עד שהבשר רך.

מקור המתכון

בתיאבון