סופריטו

סופריטו

1 ק"ג בצל, חתוך לקוביות
1 ראש שום, קלוף
1.5 ק"ג נתח בקר מס' 4 (כתף) חתוך לקוביות
2 ק"ג תפו"א לטיגון, קלופים וחתוכים לקוביות
1/2 ליטר מרק עוף
2 כפות פלפל אנגלי
מלח, פלפל
שמן זית

מטגנים בשמן זית קוביות בצל ושיני שום, עד להזהבה.
מוסיפים קוביות בשר ומטגנים עד שמשנות את צבען,
מוסיפים תבלינים ומרק, מביאים לרתיחה ומבשלים שעה וחצי על אש קטנה.
מטגנים קוביות תפו"א בשמן זית עד שמזהיבות מעט, מוסיפים לסיר הבשר,
מוסיפים עוד מרק או מים לפי הצורך, עד מחצית הגובה, ומבשלים על אש קטנה עוד שעה.

בתיאבון