קציצות בקר ובטטה

כ 18 קציצות, ללא צורך בטיגון

500 גר' בקר טחון
1 ביצה
500 גר' בטטות מרוככות ומעוכות למחית
2 בצלים, קצוצים דק ומטוגנים
1 צרור פטרוזיליה, קצוצה
אבקת מרק, מלח, פלפל
כ 1 כוס פירורי לחם

תרסיס שמן

מערבבים הכל לתערובת אחידה, מוסיפים פירורי לחם עד ש"תופס" ולא יותר
בידיים לחות יוצרים קציצות, מניחים על נייר אפיה משומן ומרססים מעל ספריי שמן
אופים בתנור בחום בינוני כ 15 ד' מכל צד.

מקור המתכון

בתיאבון !!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *