עוף סטרוגונוף

עוף סטרוגונוף

1 ק"ג נתחי חזה עוף
400 גר' פטריות פרוסות
1 בצל פרוס
1 כוס יין לבן
1/4 כוס שמן קנולה
4 כפות חרדל דיז'ון
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כוס ציר עוף
מלח, פלפל גרוס

מלפפון חמוץ, חתוך לקוביות

מטגנים בצל ופטריות, מוסיפים עוף ומטגנים מס' דקות עד שמשחים מעט.
מוסיפים את שאר החומרים (פרט למלפפון החמוץ), מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ 20 ד'.
מסירים מהאש, מוציאים בכף מחוררת ומערבבים עם המלפפון החמוץ.

בתיאבון