קציץ בשר

קלופס – קציץ בשר

תערובת בשר
750 גר' טחון בקר
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 תפו"א גדול קלוף ומגורד
3 ביצים
2 כפות שמן זית
1 כף רוטב וורצ'סטרשייר
2 כפות גדושות בצל מטוגן יבש
מלח, פלפל

מלית
5 מלפפונים חמוצים קטנים, חתוכים לגפרורים
3 גזרים קלופים וחתוכים לגפרורים
4 ביצים קשות, קלופות

מערבבים היטב את כל חומרי התערובת,
מניחים חצי מהתערובת בתבנית אינליש
מסדרים מעל את חומרי המלית ומכסים במחצית השניה של התערובת
מכסים בנייר אלומיניום ואופים 40 ד' ב 200 מעלות,
מסירים את הנייר ואופים 10 ד' נוספות.

בתיאבון