אלה הפריטים שתמיד (כמעט) אצלי במטבח:
שימורים:
עגבניות מרוסקות
רסק עגבניות
טונה במי מלח
אנשובי
תירס
פטריות
זיתים חרוזית
מלפפונים כבושים
רטבים:
סילאן
דבש
רוטב סויה
רוטב צ'ילי
רוטב פסטה מוכן
טריאקי
רוטב וורצ'סטרשייר
חרדל
קטשופ
מיונז
חומץ בלסמי
טבסקו מסוגים שונים
רוטב ברביקיו
שמן זית
שמן תירס
יין לבן יבש
יין אדום יבש
יבשים:
אורז פרסי
פסטה (3 סוגים לפחות)
עלי לזניה
פתיתים
בורגול
גריסים
פירורי לחם
קוואקר
קמח מסוגים שונים
קורנפלור
אבקת אפיה
סוכר וניל
אבקת סוכר
אבקת קקאו
אבקת שוקולית
אבקת פודינג
שמרים יבשים
מצרכים לסושי:
אורז לסושי
אצות לסושי
חומץ אורז
קפואים:
שום – שיניים קלופות
עדשים
שעועית לבנה
חומוס
שמפיניון פרוסות
ירקות:
עגבניות
מלפפונים
פטריות
תפוחי אדמה
גזר
בצל יבש וסגול
לימון
עשבי תיבול
בצל ירוק
פטרוזיליה
נענע
שמיר
כוסברה
בזיליקום
מוצרי חלב:
חלב
ביצים
חמאה
גבינה לבנה
קוטג'
גבינה צהובה מגוררת
שמנת לבישול
שמנת חמוצה
תבלינים
אבקת מרק
מלח דק וגס
סוכר לבן וחום
פלפל שחור ולבן, טחון וגרוס
פפריקה מתוקה וחריפה
כמון, כורכום,
עלי דפנה
שבבי בצל מטוגן
פטרוזיליה יבשה
מיורן, אורגנו
אגוז מוסקט
קינמון
תמצית וניל טהורה