לוקחים בחשבון:

מכינים טבלה עם טור לכל ארוחה:

     חלבון   פחמימה   ירק מבושל או מרק   סלט

א

ב

ג

ד

ה

ו

שבת

ממלאים את הטבלה במנות אהובות, אפשר להיעזר ברשימות, כדי לשמור על גיוון:

חלבון:
פחמימה:

שומרים את כל המתכונים בתיקיה על שולחן העבודה / במועדפים, או מדפיסים ומתייקים בקלסר לפי ימים, מכינים רשימת קניות ומזמינים מהסופר בדיוק לפי הרשימה.

אפשר לבשל יום מראש או בבוקר לפני שיוצאים לעבודה.

 

כמויות מקסימום לארוחות חג:
אדם ממוצע לא צפוי לאכול יותר מק"ג מזון בארוחה

בתיאבון