אורז עם תפוחי אדמה – מנה של אוכל מנחם שאי אפשר לעמוד בפניו (ולמה לנסות בכלל לעמוד בפניו, כשחושבים על זה)
2 בצלים, קצוצים דק
2-3 תפו"א, חתוכים לקוביות קטנות
2 כוסות אורז
3 כוסות מים רותחים
2 כפיות מלח, 2 כפיות אבקת מרק, כפית גדושה כורכום
שמן זית
מטגנים את הבצלים בשמן זית עד ששקופים,
מוסיפים את קוביות התפו"א ומטגנים עד שמזהיבות מעט
מוסיפים את האורז לטיגון קצר
מוסיפים מים רותחים ותבלינים,
מבשלים מכוסה על אש קטנה 20 דקות, מניחים מכוסה ל 10 דקות נוספות.
בתיאבון !