אשורה – קינוח חיטה מבושלת

1-2 כוסות חיטה

2 כוסות סוכר

3 כפות קורנפלור

קליפת לימון מגורדת

 

קינמון, צימוקים, אגוזי מלך

 

ממלאים 3/4 סיר של 5 ליטר במים, מוסיפים את החיטה ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הסוכר ומבשלים כשעתיים על אש קטנה.

ממיסים את הקורנפלור במים רותחים, מוסיפים לסיר ובוחשים עד שמסמיך.

מוסיפים קליפת לימון, מערבבים ויוצקים לקעריות, מניחים להתקרר.

לפני ההגשה זורים קינמון ומכסים בצימוקים ואגוזים.

 

בתיאבון