לדלג לתוכן
- 1 חב' קטנה (350 גר', 2.5 כוסות) קמח תופח,
- 200 גר' חמאה מומסת
- 1 שמנת חמוצה,
- 1 גבינה לבנה 250 גר'
- 1 ביצה
- 1/2 כפית מלח
- 100 גר' בולגרית
- 200 גר' קשקבל מגורדת
- מניחים קמח בקערה ויוצרים גומה,
- יוצקים לגומה חמאה מומסת, גבינה, שמנת, ביצה ומלח, מערבבים לתערובת אחידה,
- מוסיפים בולגרית וקשקבל, שומרים קצת קשקבל בצד כדי לפזר מעל,
- מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה לפחות,
- בידיים רטובות (במים קרים) יוצרים כ 30 כדורים קטנים בגודל פינגפונג, מניחים במרווח על נייר אפיה, מפזרים מעל את הקשקבל ששמנו בצד,
- אופים ב 190 מעלות כ 20-25 ד', עד להזהבה יפה.
- בתיאבון