מינסטרונה

מינסטרונה

שמן זית
1 בצל, קצוץ
10 שיני שום, קצוצות
2 עגבניות, חתוכות לקוביות
1 קופסה גדולה (260 גר') רסק עגבניות
2 ליטר מים רותחים
2 כפות מרק עוף
1 כפית מיורן יבש
1 כף סוכר חום
מלח, פלפל
1 שקית לקט מינסטרונה
פסטה יבשה קצרה

מטגנים שום ובצל בשמן זית, מוסיפים עגבניות לטיגון קצר, מוסיפים את שאר החומרים פרט ללקט והפסטה, מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הלקט והפסטה, מביאים לרתיחה נוספת ומבשלים כ 15 ד', עד שהכל מתרכך (לבדוק לפי השעועית השחורה בלקט)
טועמים ומתקנים תיבול.

בתיאבון