- 3 צרורות כוסברה
- 10 פלפלים אדומים יבשים חריפים, מושרים במים פושרים עד ריכוך
- 1 ראש שום מקולף
- 2 כפיות מלח גס
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית כמון
- 1/4 כפית הל טחון
שמן זית – לכיסוי
- מרסקים
שמים את כל החומרים בבלנדר ומרסקים למחית, מוסיפים טיפטיפונת מים כדי להגיע לסמיכות הרצויה במידת הצורך.
- טועמים
מתקנים תיבול אם צריך
- מאחסנים
ממלאים צנצנת זכוכית נקיה, יוצקים מעל שכבה דקה של שמן זית כדי להאריך את חיי הסחוג.
- בתיאבון