עוגה שוקולדית

חומרים:
200 גרם שוקולד מריר
6 ביצים
½ 2 כוסות סוכר
3 כוסות קמח תופח
4 כפות קקאו
1/3 1 כוסות שמן
1/3 1 כוסות מים

אופן הכנה:
להקציף ביצים וסוכר במהירות גבוהה כ-7 דקות.
להמיס את השוקולד.

לערבב קמח וקקאו בקערה נפרדת.
להוסיף לקציפה תוך כדי ערבוב שוקולד, מים ושמן.
להוסיף את יתר החומרים ולערבב.

לאפות בתבנית עגולה 26-24 ס"מ על חום 160 מעלות עד שהקיסם יוצא יבש.

הערות:
מומלץ לצפות את העוגה בקרם גנאש.

(מתכון של טל כץ)