עוגת גבינה ואוכמניות

עוגת גבינה ואוכמניות

500 גר' גבינה 9%
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל

2 שקיות ג'לטין
2 כוסות מים פושרים

2 שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר

מחית אוכמניות
חצי טורט, אפוי ומצונן בתבנית קפיצית
(או 250 גר' פתיבר מרוסק עם 100 גר' חמאה)

מערבבים את הגבינה עם כוס סוכר וסוכר וניל
מערבבים ג'לטין עם 2 כוסות מים פושרים
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם 2 כפיות סוכר

מערבבים ג'לטין בקצפת בתנועות עטיפה
מערבבים פנימה בעדינות את הגבינה

יוצקים על הטורט את תערובת הגבינה ושמים במקרר עד שהגבינה מתקשה.
מורחים מעל מחית אוכמניות.