500 גר' גבינה 9%
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 שקיות ג'לטין
2 כוסות מים פושרים
2 שמנת מתוקה
2 כפיות סוכר
מחית אוכמניות
חצי טורט, אפוי ומצונן בתבנית קפיצית
(או 250 גר' פתיבר מרוסק עם 100 גר' חמאה)
מערבבים את הגבינה עם כוס סוכר וסוכר וניל
מערבבים ג'לטין עם 2 כוסות מים פושרים
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם 2 כפיות סוכר
מערבבים ג'לטין בקצפת בתנועות עטיפה
מערבבים פנימה בעדינות את הגבינה
יוצקים על הטורט את תערובת הגבינה ושמים במקרר עד שהגבינה מתקשה.
מורחים מעל מחית אוכמניות.