עוגת גבינה קלה

בסיס:
150 גר' פתי בר שוקו מרוסקים
75 גר' חמאה מומסת

500 גר' גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכר
2 כפות קמח רגיל
1 שקית סוכר וניל
2 ביצים

ציפוי:
1 שמנת חמוצה
1 שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר

בתבנית 20X20
מערבבים פירורי ביסקויטים וחמאה, מהדקים לבסיס.
מערבבים את חומרי המלית במטרפה ידנית, יוצקים על שכבת הביסקויטים,
אופים 20 ד' ב 170 מעלות
מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים על העוגה החמה
מחזירים לתנור ל 5 דקות נוספות ב 200 מעלות, הציפוי מקבל גוון זהוב מעט.

בתיאבון