צ'ילי קון קרנה

צ'ילי קון קרנה

500 גר' בקר טחון
400 גר' שעועית לבנה מבושלת (רצוי קפואה, אפשר משומרת)
1 בצל גדול, קצוץ
6 עגבניות טריות, מרוסקות
5 שיני שום, כתושות
2 פלפלי צ'ילי טריים, קצוצים
1 קופסה (260 גר') רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה
1 כפית סוכר חום
2 עלי דפנה
כמה טיפות טבסקו
מעט יין אדום יבש
שמן זית, לטיגון

מטגנים את הבצל בשמן זית עד ששקוף,
מוסיפים שום ובשר ומטגנים עד שהבשר משנה צבע,
מוסיפים את שאר החומרים,
מבשלים על אש קטנה במשך כ 30 דקות, ואם יש זמן ממשיכים לבשל עוד שעה,
אם חסרים נוזלים מוסיפים עוד קצת יין.

מגישים עם אורז לבן, או עם טורטיות

בתיאבון