עוגת תפוחים

כדי להכין עוגת תפוחים צריך:

  • 6 תפוחים, מקולפים ופרוסים
  • 1 כף קינמון
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כוס קמח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 4 ביצים

  1. מכינים את שכבת התפוחים

    מערבבים את התפוחים הפרוסים עם קינמון וסוכר חום ומשטחים בתחתית תבנית אפיה משומנת.

  2. מכינים את הבלילה

    טורפים יחד קמח, סוכר, שמן וביצים לתערובת חלקה, משטחים מעל שכבת התפוחים.

  3. אופים

    ב 180 מעלות, 30 דקות על טורבו, ואחר כך 20 דקות גוף חימום תחתון בלבד.

  4. בתיאבון !

אולי נכין גם

עוגת שסק

2 כוסות שסק מנוקה וחתוך 1.5 כוס סוכר 3 כפות יין אדום 2 כוסות קמח תופח 1/2 כוס שמן 1/2

אנג'ינרה – קישואים ברוטב עגבניות

1 ק"ג קישואים, מקולפים וחתוכים לטבעות של 1/2 ס"מ 1 בצל גדול, קצוץ 3 שיני שום, קצוצות 1/2 ק"ג עגבניות

סלט כרובית

1 ראש כרובית לימון שמן רגיל מלח, מעט פלפל לבן חופן פטרוזיליה קצוצה לנקות את הכרובית – להשרות במי מלח

פילה מושט ברוטב מונייר

נתחי פילה מושט שמן זית מלח, פלפל גרוס לרוטב 100 גר' חמאה 2 כפות קמח 1 כוס מים רותחים 1/4