עוגת תפוחים

כדי להכין עוגת תפוחים צריך:

  • 6 תפוחים, מקולפים ופרוסים
  • 1 כף קינמון
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כוס קמח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 4 ביצים

  1. מכינים את שכבת התפוחים

    מערבבים את התפוחים הפרוסים עם קינמון וסוכר חום ומשטחים בתחתית תבנית אפיה משומנת.

  2. מכינים את הבלילה

    טורפים יחד קמח, סוכר, שמן וביצים לתערובת חלקה, משטחים מעל שכבת התפוחים.

  3. אופים

    ב 180 מעלות, 30 דקות על טורבו, ואחר כך 20 דקות גוף חימום תחתון בלבד.

  4. בתיאבון !

אולי נכין גם

סלט צנוניות

סלט פנטסטי. מסוג הסלטים שמיום ליום יותר יפים ויותר טעימים, אם כי, אף פעם לא החזיק יותר מיומיים במקרר, וגם

קדירת בקר עם שזיפים

1 ק"ג קוביות בקר (כתף, צלי כתף, או פילה מדומה) 1 בצל גודל, חתוך לקוביות 10 שיני שום חב' שזיפים

עוגת גזר

1 ק"ג גזר – מקולף ומגורד דק 1+1/4 כוס סוכר חום כהה 3 ביצים 1/2 כוס שמן 1+1/2 כוס קמח

עוגת רסק תפוחים בטעם דבש

2 כוסות סוכר 1/2 כוס שמן 2 ביצים ½2 כוסות קמח תופח כפית קינמון כוס ורבע רסק תפוחי-עץ משומר 2