חב' במיה קפואה
5 שיני שום פרוסות
מיץ מ 2 לימונים
2 רסק עגבניות קטנים או 1 גדול
מלח פלפל
מעט שמן
מטגנים פרוסות שום ובמיה, מכסים ומאדים כ 10 דקות, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים מיץ לימון, רסק עגבניות, מלח ופלפל, מערבבים בעדינות
ממשיכים לבשל עד שהבמיה מתרככת.
הערות:
- הסוד, כדי שהבמיה לא תוציא את החלקלקות הלא סימפטית, הוא לבשל בלי מים בכלל. רק מיץ לימון ורסק עגבניות.
- לבחוש בעדינות בכף עץ, לא לפצוע את הבמיה.
בתיאבון