כבד קצוץ

  • 500 גר' כבדי עוף
  • חומץ בלסמי
  • יין אדום
  • 4 ביצים קשות, קלופות
  • 4 בצלים גדולים, קצוצים
  • שמן זית לטיגון הבצלים
  • מלח, פלפל

  1. משרים את הכבדים

    בזמן שהביצים מתבשלות,
    מכסים את הכבדים בחומץ ויין אדום,
    אם אין בלסמי אפשר גם בחומץ טוב אחר.

  2. מטגנים את הבצלים

    במקביל מטגנים את הבצלים הקצוצים,
    טיגון טוב, עד להזהבה יפה.

  3. צולים

    מסננים את הכבדים מהנוזלים
    וצולים בגריל או בנינג'ה למשך 5 דקות.

  4. מרסקים

    מעבירים הכל למעבד מזון
    מרסקים בפולסים עד למרקם הרצוי
    טועמים ומוסיפים מלח או פלפל לפי הצורך.

  5. בתיאבון