שמן זית
כרעיים מחולקים ונקיים, שטופים ומנוגבים
1 בצל גדול, קצוץ
5 שיני שום, חצויות
1 פלפל אדום, קצוץ
1 קופסה גדולה (800 מ"ל) עגבניות מרוסקות
1 כפית אבקת מרק
1 כפית מלח
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת (רצוי)
2 כפיות כורכום
1 ליטר מים רותחים
1 עלה דפנה
1 חב' פתיתים
בסיר רחב מטגנים את הכרעיים בשמן זית משני הצדדים עד שמשנות צבע, מוציאים
באותו שמן מטגנים בצל עד ששקוף, מוסיפים פלפל ושום לטיגון קצר,
מוסיפים עגבניות מרוסקות, תבלינים ומים רותחים, מערבבים
מוסיפים את העוף לרוטב הרותח ומבשלים על אש קטנה 45 דקות
מוסיפים את הפתיתים ומבשלים 7 דקות, מסירים מהאש ומניחים מכוסה ל 10 דקות נוספות.
בתיאבון