1 גביע גבינה לבנה 5%
2 ביצים
2 כפות גדושות קמח
2 כפות סוכר חום
תמצית וניל
מערבבים לתערובת אחידה,
יוצקים על מחבת טפלון "שלוליות" קטנות בעזרת כף,
כשהצד העליון של הלביבות מתייבש, הופכים לעוד מס' שניות.
בתיאבון
1 גביע גבינה לבנה 5%
2 ביצים
2 כפות גדושות קמח
2 כפות סוכר חום
תמצית וניל
מערבבים לתערובת אחידה,
יוצקים על מחבת טפלון "שלוליות" קטנות בעזרת כף,
כשהצד העליון של הלביבות מתייבש, הופכים לעוד מס' שניות.
בתיאבון