חב' מקלות מוצרלה
1 כוס קמח
1 ביצה טרופה עם מעט חלב
1 כוס פירורי לחם
1 כף כוסברה יבשה
1/2 כפית מלח
תרסיס שמן
מקפיאים את מקלות המוצרלה כ 1/2 שעה בפריזר עד שהם קשוחים,
מערבבים פירורי לחם עם כוסברה ומלח,
מגלגלים כל מקל גבינה בקמח, בתערובת הביצה ובסוף בפירורי לחם
מסדרים על נייר אפיה משומן היטב, מרססים מעל שמן בנדיבות,
אופים ב 200 מעלות 5 דקות על טורבו.
מגישים חם.
הערות:
1. לא חייבים לקנות מקלות מוצרלה מוכנים, אפשר לקנות גוש ולחתוך לבד
2. במקום כוסברה אפשר לשים כל עשב יבש אחר שמעדיפים
3. מומלץ להכין כמות כפולה כי זה ממש טעים ונטרף בשניה
4. כשזה מתקרר זה הרבה פחות טעים.
מקור המתכון
בתיאבון !