- חב' ברוקולי קפוא, או 1 ק"ג ברוקולי טרי, מרוכך וקצוץ
- 1 בצל גדול, קצוץ
- חופן שיני שום, קצוצות
- 2 תפו"א, קלופים וקצוצים
- שמן זית לטיגון
- 2 ליטר ציר (או מים עם אבקת מרק)
- מלח, פלפל, אגוז מוסקט
- 1 מיכל שמנת לבישול
- קודם כל מטגנים
מטגנים בשמן זית את הבצל והשום עד ששקוף, מוסיפים את תפוחי האדמה הקצוצים לטיגון קצר.
- מרתיחים ומוסיפים ברוקולי
מוסיפים את הציר והתבלינים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את הברוקולי למרק הרותח.
- מבשלים
מבשלים כ 20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.
- מרסקים
מוסיפים את השמנת, מרסקים בבלנדר מוט, טועמים ומתקנים תיבול.
- בתיאבון !