מרק סלק

2 בצלים, קצוצים
שמן זית
6 שיני שום, פרוסות
3 סלקים, קלופים וחתוכים לקוביות
3 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות
5 מקלות סלרי, חתוכים לקוביות
1 רסק עגבניות קטן
3 ליטר מים רותחים
1 כף סוכר חום
3 כפות אבקת מרק עוף
מלח, פלפל, פפריקה
מיץ מ 1 לימון

מטגנים בשמן זית בצל, עד ששקוף,
מוסיפים שום ומטגנים,
מוסיפים סלק, גזר וסלרי ומטגנים מס' דקות.
מוסיפים רסק עגבניות, מים רותחים, סוכר ותבלינים, מביאים לרתיחה ומבשלים שעה על אש קטנה.
מוסיפים לימון כמה דקות לפני סוף הבישול.

בתיאבון