- 1/2 ק"ג פטריות שמפניון ו/או פורטבלו, פרוסות לפרוסות עבות
- שמן זית
- 50 גר' חמאה
- 5 שיני שום, כתושות
- מיץ מלימון אחד
- מלח גס, פלפל גרוס
- צורבים את הפטריות
מניחים את פרוסות הפטריות במחבת, מפזרים עליהן מעט מלח גס ומחממים תוך כדי ערבוב, מוסיפים מעט שמן זית וממשיכים לערבב מדי פעם, עד שהפטריות מתחילות להצטמצם.
- מוסיפים חמאה
חושפים חלקת מחבת באמצע הפטריות, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא מומסת וכל הפטריות מצופות חמאה, ממשיכים עד שהפטריות מסיימות להגיר נוזלים.
- מתבלים
מוסיפים שום כתוש, מיץ לימון ופלפל גרוס, מערבבים וטועמים.
- בתיאבון !!