2.5 כוסות קמח
1 כפית קינמון טחון
1 כפית זנגביל טחון
1/4 כפית ציפורן טחון
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
100 גר' חמאה
1/2 כוס סוכר חום דחוס
1/2 כוס סירופ תירס כהה
2 כפיות תמצית וניל
1 ביצה
- לנפות קמח, תבלינים, סודה לשתיה ומלח.
- להקציף חמאה, סוכר וסירופ תירס במהירות בינונית
- להוסיף ביצה ותמצית וניל
- להנמיך מהירות ולהוסיף את תערובת הקמח עד שנבלע, ולכבות.
- לעטוף בניילון ולהניח במקרר ל 30 דקות
- לחלק ל 2 ולרדד בין שני דפי אפיה מקומחים
- להקפיא ל 15 דקות
- לקרוץ עוגיות בעזרת חותכן
- לאפות ב 160 מעלות, 16-18 דקות עד שמזהיבות.
בתיאבון