8 שזיפי סנטה רוזה, חצויים ומגולענים
3 כפות סוכר זהוב
מעט ברנדי
3 ביצים
1.3/4 כוס סוכר
200 גר' חמאה מרוככת
1 שמנת חמוצה
מיץ וקליפה מתפוז אחד
350 גר' קמח תופח
סוכר זהוב – לזריה על העוגה לפני האפיה
מערבבים את השזיפים עם 3 כפות סוכר ומעט ברנדי, מניחים לחצי שעה.
מקציפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים חמאה מרוככת, שמנת חמוצה ותפוז, ורק בסוף את הקמח.
משמנים וזורים סוכר על תבנית 26, יוצקים את הבלילה ומשקיעים בתוכה את חצאי השזיפים כשהצד החיצוני כלפי מטה.
זורים שכבה אחידה של סוכר על העוגה,
אופים ב 180 מעלות כ 45 ד', בודקים עם קיסם.
מצננים והופכים על צלחת הגשה.
בתיאבון