פיצה על חציל

  • 2 חצילים, פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
  • רוטב פיצה מוכן
  • תערובת גבינות קשות
  • זיתים ירוקים ללא גלעין, זית לכל פרוסת חציל

  1. אופים את פרוסות החציל

    מסדרים את פרוסות החציל על נייר אפיה,
    ממליחים ומרססים בשמן,
    אופים ב 180 מעלות כ 30 דקות, מניחים לצינון.

  2. מתבלים את הפרוסות האפויות

    מניחים על כל פרוסת חציל כפית רוטב, מורחים עם גב הכפית לשכבה אחידה,
    מפזרים מתערובת הגבינות
    ומניחים מעל זית פתוח לשני חצאים

  3. אופים שוב

    למשך כ 20 ד', עד שהגבינה מותכת

  4. בתיאבון !