- 2 חצילים, פרוסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- רוטב פיצה מוכן
- תערובת גבינות קשות
- זיתים ירוקים ללא גלעין, זית לכל פרוסת חציל
- אופים את פרוסות החציל
מסדרים את פרוסות החציל על נייר אפיה,
ממליחים ומרססים בשמן,
אופים ב 180 מעלות כ 30 דקות, מניחים לצינון. - מתבלים את הפרוסות האפויות
מניחים על כל פרוסת חציל כפית רוטב, מורחים עם גב הכפית לשכבה אחידה,
מפזרים מתערובת הגבינות
ומניחים מעל זית פתוח לשני חצאים - אופים שוב
למשך כ 20 ד', עד שהגבינה מותכת
- בתיאבון !