1 חב' פסטה פוסילי, מבושלת אל דנטה
500 גר' חזה עוף, חתוך לרצועות
1 קופסה לבבות / תחתיות ארטישוק, כולל הנוזל
3 פלפלים קלויים, פרוסים (אפשר גם מצנצנת)
1 סלסלה פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
1 שן שום, כתושה
מעט שמן זית
3/4 כוס מרק עוף
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כפית קורנפלור
מלח ופלפל
במחבת גדולה מטגנים את רצועות העוף והשום הכתוש במעט שמן זית, עד להזהבה
מוסיפים לעוף את נוזל הארטישוק, מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות, מערבבים מדי פעם
פורסים את הארטישוק, הפלפלים והפטריות,
מוסיפים את הפטריות למחבת לעוד כ 4 דקות, מערבבים מדי פעם,
מוסיפים ארטישוק ופלפלים.
בקערית נפרדת מערבבים את המרק, היין והקורנפלור לבלילה אחידה לגמרי,
מוסיפים את הבלילה לתערובת העוף, מביאים לרתיחה ומבשלים עוד דקה תוך ערבוב, עד שמסמיך,
מערבבים עם הפסטה ומגישים ליד סלט ירקות.
בתיאבון !