רוטב עגבניות טריות

רוטב עגבניות טריות לפסטה

כדי להכין רוטב עגבניות טריות חייבים לקלף את העגבניות, רצוי להשתמש בקולפן עגבניות (כן, יש דבר כזה) אבל אם אין – חורצים את הקליפה, חולטים את העגבניות ומקלפים.

שמן זית
6 בצלים ירוקים, קצוצים
1/2 ראש שום, כתוש
1 ק"ג עגבניות, קלופות וחתוכות לרבעים
חופן בזיליקום, קצוץ
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
1 לימון

מטגנים בשמן זית בצלים ירוקים, שום, עגבניות ובזיליקום, מוסיפים תבלינים,
מערבבים ומועכים את העגבניות, עד שנוצר רוטב רך.
מסירים מהאש ומוסיפים מיץ לימון, מערבבים פנימה פסטה מבושלת.

בתיאבון !