כדי להכין סחוג צריך:

  • 3 צרורות כוסברה
  • 10 פלפלים אדומים יבשים חריפים, מושרים במים פושרים עד ריכוך
  • 1 ראש שום מקולף
  • 2 כפיות מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כמון
  • 1/4 כפית הל טחון

שמן זית – לכיסוי

  1. מרסקים

    שמים את כל החומרים בבלנדר ומרסקים למחית, מוסיפים טיפטיפונת מים כדי להגיע לסמיכות הרצויה במידת הצורך.

  2. טועמים

    מתקנים תיבול אם צריך

  3. מאחסנים

    ממלאים צנצנת זכוכית נקיה, יוצקים מעל שכבה דקה של שמן זית כדי להאריך את חיי הסחוג.

  4. בתיאבון

אולי נכין גם

סלט טונה וביצים קשות

2 טונה בשמן, ללא השמן 3 ביצים קשות (ועוד כמה לקישוט) 1 תפו"א קטן מבושל 1 פלפל אדום 2 מלפפונים

גולאש חזה עוף

ביחס שבין מהיר לטעים, גולאש חזה עוף לגמרי מנצח, במיוחד אם מבקשים מהקצב לחתוך את העוף מראש. המצרכים לגולאש חזה

חצילים בטחינה

2 חצילים יפים וקלים 1 כוס טחינה 1 כוס מים מיץ לימון פטרוזיליה שום     לחצות את החצילים ולהניח

ג'לי ליצ'י

1 קופסה ליצ'י (או כל לפתן אחר) 1 שקית (14 גר') ג'לטין לסנן את הליצ'י לחמם את הנוזל 1.5 ד'