עוגת מוס תות

עוגת מוס תות

בסיס:

1.5 כוס פירורי ביסקויט

1/2 כוס שקדים טחונים

100 גר' חמאה מומסת

3 כפות אבקת סוכר

 

מוס:

1/2 כוס חלב

1 שקית ג'לטין

3 שמנת מתוקה (750 מ"ל)

250 גר' תותים

3/4 כוס אבקת סוכר

 

מרפדים תבנית קפיצית בנייר אפיה – תחתית ודפנות.

מערבבים את חומרי הבסיס ודוחסים בתחתית התבנית.

ממיסים את הג'לטין ב 1/2 כוס חלב חמים.

מרסקים גס בכמה פולסים במעבד מזון תותים, 1/2 כוס סוכר וג'לטין.

מקציפים היטב שמנת מתוקה עם יתרת הסוכר, מקפלים פנימה בעדינות את התותים.

יוצקים על הבסיס ומניחים במקרר עד שמתייצב (לילה).

 

בתיאבון