עוף ופטריות

אסקלופ עוף ופטריות

4 שניצלים – חזה עוף
קמח, מלח, פלפל שחור
שמן זית
8 שיני שום כתושות
1 בצל קצוץ דק
1 סלסלה פטריות שמפיניון, פרוסות
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כפית מיץ לימון
2 כפות מחית עגבניות מיובשות
1/2 כוס מרק עוף

מערבבים קמח עם מעט מלח ופלפל, מקמחים את העוף ומנערים.
מטגנים במחבת חמה בשמן זית 2 דקות מכל צד, מניחים בצד.
באותה מחבת מטגנים שום ובצל עד שמזהיב, מוסיפים פטריות ומטגנים כדקה,
מוסיפים יין ומיץ לימון, מגרדים משקעים ומביאים לרתיחה, מוסיפים עגבניות ומרק עוף, מביאים לרתיחה ומבשלים מעט.
מוסיפים את העוף, מבשלים כ 2 דקות, מגישים מיד.

מקור המתכון

בתיאבון