חזה עוף בפרמז'ן

1 ק"ג חזה עוף פרוס (שניצלים)

100 גר' פרמז'ן מגוררת

100 גר' מוצרלה מגוררת

1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן

1 כוס פירורי לחם

2 ביצים טרופות עם מעט מלח ופלפל

 

מערבבים את פירורי הלחם והפרמז'ן

מגלגלים את חזות העוף בביצה ואחר כך בפירורי הלחם, מניחים על נייר אפיה

מכניסים לגריל חם למשך 4 דקות, 2 מכל צד, עד שזהוב.

יוצקים לתחתית תבנית פיירקס מעט מהרוטב, מניחים מעל את העוף ומכסים בשאר הרוטב, מפזרים פרמז'ן.

אופים ב200 מעלות 20 דקות, עד שהגבינה נמסה.

 

מקור המתכון

 

בתיאבון!