1 ק"ג חזה עוף פרוס (שניצלים)
100 גר' פרמז'ן מגוררת
100 גר' מוצרלה מגוררת
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
1 כוס פירורי לחם
2 ביצים טרופות עם מעט מלח ופלפל
מערבבים את פירורי הלחם והפרמז'ן
מגלגלים את חזות העוף בביצה ואחר כך בפירורי הלחם, מניחים על נייר אפיה
מכניסים לגריל חם למשך 4 דקות, 2 מכל צד, עד שזהוב.
יוצקים לתחתית תבנית פיירקס מעט מהרוטב, מניחים מעל את העוף ומכסים בשאר הרוטב, מפזרים פרמז'ן.
אופים ב200 מעלות 20 דקות, עד שהגבינה נמסה.
מקור המתכון
בתיאבון!