שמן זית
1 ק"ג בצל, פרוס לפרוסות עבות
1 כוס גריסים
1 כוס שעועית לבנה, מושרית ללילה
1 כוס שעועית אדומה, מושרית ללילה
1 ק"ג שריר בקר, מנוקה ככל האפשר משומן, חתוך לנתחים
5 תפו"א בינוניים קלופים
2 ראשי שום חצויים לרוחב
המון ביצים קשות
2 כפות מולסה
מלח, פלפל, 1/2 כפית כמון
יוצקים שמן זית לכיסוי תחתית סיר החמין, מכסים בפרוסות בצל,
מעל מניחים גריסים ושעועיות, על זה נתחי בשר ושום, ולבסוף תפוחי אדמה וביצים קשות.
2 כפות מולסה או סילאן – מוהלים בכוס מים רותחים עם 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור ו 1/2 כפית כמון, יוצקים מעל.
מוסיפים מים עד לכיסוי. סוגרים את הסיר עם מכסה ונייר כסף.
אופים ב 200 מעלות כשעה, מנמיכים טמפרטורה ל 120 מעלות, אופים עוד 8 שעות לפחות.
בתיאבון