1 חציל גדול, פרוס לאורך בעובי 2 ס"מ
שמן זית
כ 4 כוסות רוטב עגבניות מוכן
100 גר' פרמז'ן מגוררת
100 גר' מוצרלה מגוררת
מברישים את פרוסות החציל בשמן זית משני הצדדים, אופים ב 180 מעלות, 15 ד' מכל צד, עד שהפרוסות זהובות ורכות.
לתבנית פיירקס מלבנית יוצקים רוטב עגבניות, עליו מניחים פרוסות חצילים, מעל מפזרים פרמז'ן ומוצרלה, כך ב 2-3 שכבות. מסיימים בגבינה.
אופים בחום בינוני 20-30 ד' עד להזהבה, מצננים 10 ד' לפני ההגשה.
בתיאבון