חצילים בפרמז'ן

חצילים בפרמז'ן

1 חציל גדול, פרוס לאורך בעובי 2 ס"מ

שמן זית

כ 4 כוסות רוטב עגבניות מוכן

100 גר' פרמז'ן מגוררת

100 גר' מוצרלה מגוררת

 

מברישים את פרוסות החציל בשמן זית משני הצדדים, אופים ב 180 מעלות, 15 ד' מכל צד, עד שהפרוסות זהובות ורכות.

לתבנית פיירקס מלבנית יוצקים רוטב עגבניות, עליו מניחים פרוסות חצילים, מעל מפזרים פרמז'ן ומוצרלה, כך ב 2-3 שכבות. מסיימים בגבינה.

אופים בחום בינוני 20-30 ד' עד להזהבה, מצננים 10 ד' לפני ההגשה.

 

בתיאבון