1 ק"ג פילה מושט (או נסיכת הנילוס)
1 ראש שום כתוש
1 כף אריסה
3 כפות פפריקה מתוקה
מעט מלח
1 רסק עגבניות גדול
1 כפית כמון
1 כפית קימל טחון
1 לימון סחוט
שמן קנולה
מים רותחים
מכסים תחתית סיר רחב בשמן, מטגנים שום, אריסה, פפריקה ומלח,
מוסיפים רסק עגבניות וכוס מים רותחים ומבשלים כ 5 ד'
מוסיפים את נתחי הדגים לרוטב ומבשלים כ 2 דקות ברוטב
מוסיפים מים רותחים לכיסוי, כמון קימל ולימון,
ומבשלים 10 ד' נוספות לאחר הרתיחה על אש קטנה.
בתיאבון