1 ק"ג קמח שטיבל 6
1 שקית שמרים יבשים
1 כף מולסה
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן קנולה
2-3 כוסות מים
ביצה ושומשום
להוסיף למיקסר תוך כדי לישה, לפי הסדר –
קמח, שמרים, מולסה, שמן, מים, מלח
ללוש עד שהבצק מתאחד לגוש גמיש ונחמד
לכסות במטלית לחה ולהתפיח שעה
ליצור 12 לחמניות עגולות, להניח בתבנית על נייר אפיה
לכסות במטלית לחה ולהתפיח 40 ד'
למרוח ביצה טרופה בעזרת מברשת אפיה
לפזר קצת שומשום
לאפות ב 180 מעלות, 20-30 ד'
בתיאבון