חב' קטנה קמח תופח
1/2 כפית מלח
2 כפות פרמזן מגורדת
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 עגבניות קטנות, מנוקות מגרעינים ונוזלים, קצוצות דק
1 כף בזיליקום טרי קצוץ דק
2 כפות רוטב פיצה קנוי
3/4 כוס חלב
1/2 כוס שמן זית
2 ביצים
מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה
מוסיפים לקערה את המלח, גבינת הפרמזן, הבצל הירוק הקצוץ, העגבניה הקצוצה והבזיליקום הקצוץ,
מערבבים קלות
מכניסים לבלנדר את החלב, הביצים, רוטב הפיצה והשמן, ומעבדים לבלילה חלקה
חופרים גומה במרכז הקערה עם החומרים היבשים
שופכים לתוכה את הנוזלים ומערבבים במהירות
לערבב רק עד לקבלת עיסה אחידה, יש להמנע מערבוב יתר
משמנים קלות תבנית שקעים, ובעזרת כף ממלאים את השקעים בעיסה
הכמות מתאימה ל – 12 מאפינס גדולים
בתיאבון