מקרוני

מקרוני & גבינה

1 חב' מקרוני קצרים, מבושלים

50 גר' חמאה

2 שיני שום

1 שמנת מתוקה

1 כוס חלב

300 גר' גבינות קשות מפוררות

1 כפית חרדל דיז'ון

מלח, פלפל, מוסקט

2 כפות קמח

1 ביצה

גבנ"צ מגוררת – לפזר מעל

 

ממיסים חמאה ומטגנים שום,

טורפים פנימה שמנת מתוקה וחלב,

מוסיפים גבינות, חרדל ותבלינים, טורפים לתערובת אחידה,

מוסיפים את הקמח וממשיכים לטרוף עד להסמכה.

מסירים מהאש, מערבבים פנימה את המקרוני והביצה.

מעבירים לפיירקס, מפזרים מעל גבנ"צ, אופים ב 180 מעלות, 20 ד'.

 

בתיאבון