מרק בטטה וסילאן

מעט שמן זית
1 בצל, חתוך גס
5 שיני שום
1 ק"ג בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות
2 ליטר מים רותחים
2 כפות סילאן
2 כפות אבקת מרק
2 כפיות מלח
מעט אגוז מוסקט מגורד
מעט פלפל שחור
1 שמנת לבישול

מטגנים בשמן זית בצל ושום עד שהבצל שקוף,
מוסיפים קוביות בטטה לטיגון קצר
מוסיפים מים רותחים, סילאן ותבלינים,
מבשלים בבעבוע עדין כחצי שעה, עד שהבטטות רכות
מרסקים בבלנדר מוט, מוסיפים תוך כדי שמנת לבישול.

בתיאבון !