1 ק"ג בצל, חתוך לקוביות
1 ראש שום, קלוף
1.5 ק"ג נתח בקר מס' 5 (צלי כתף) חתוך לקוביות
2 ק"ג תפו"א לטיגון, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
1/2 ליטר מרק עוף
2 כפיות פלפל אנגלי
מלח, פלפל
שמן זית
- מתבלים את קוביות הבשר
- מרככים את קוביות התפו"א במיקרו
- מטגנים בשמן זית את קוביות הבשר עד שהן משחימות מכל צדדיהן, ומוציאים מהסיר
- באותו שמן מטגנים קוביות בצל ושיני שום, עד להזהבה,
- מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים עד שהן מזהיבות,
- מוסיפים לסיר את קוביות הבשר המטוגנות ואת המרק,
- מבשלים כשעתיים על אש קטנה, מערבבים מדי פעם בעדינות כדי שתפוחי האדמה לא יתפרקו.
בתיאבון