סופריטו בקר

1 ק"ג בצל, חתוך לקוביות
1 ראש שום, קלוף
1.5 ק"ג נתח בקר מס' 5 (צלי כתף) חתוך לקוביות
2 ק"ג תפו"א לטיגון, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
1/2 ליטר מרק עוף
2 כפיות פלפל אנגלי
מלח, פלפל
שמן זית

  1. מתבלים את קוביות הבשר
  2. מרככים את קוביות התפו"א במיקרו
  3. מטגנים בשמן זית את קוביות הבשר עד שהן משחימות מכל צדדיהן, ומוציאים מהסיר
  4. באותו שמן מטגנים קוביות בצל ושיני שום, עד להזהבה,
  5. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים עד שהן מזהיבות,
  6. מוסיפים לסיר את קוביות הבשר המטוגנות ואת המרק,
  7. מבשלים כשעתיים על אש קטנה, מערבבים מדי פעם בעדינות כדי שתפוחי האדמה לא יתפרקו.

בתיאבון