2 טונה בשמן, ללא השמן
3 ביצים קשות (ועוד כמה לקישוט)
1 תפו"א קטן מבושל
1 פלפל אדום
2 מלפפונים חמוצים
1 בצל ירוק
מעט פטרוזיליה
3 כפות מיונז
1 לימון סחוט
מלח, פלפל שחור
שמים במעבד מזון פלפל אדום, מלפפונים, בצל ופטרוזיליה וקוצצים בפולסים
מוסיפים ביצים ותפו"א וקוצצים בעוד כמה פולסים,
שמים את הטונה בקערה ומפוררים במזלג, מוסיפים את שאר החומרים לטונה ומערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
מקשטים בביצים קשות נוספות ופטרוזיליה.
בתיאבון