עוגת גזר

  • 5-6 גזרים מגורדים דק
  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1.5 כוס סוכר דמררה (או זהוב)
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתית (לא 'בטעם')
  • מעט גרידת לימון

ככה מכינים עוגת גזר:

  1. מערבבים

    מערבבים יחד ביצים, שמן, סוכר, קמח ווניל לתערובת אחידה

  2. מוסיפים

    גזר מגורד וגרידת לימון, ומאחדים היטב.

  3. משמנים

    משמנים היטב תבנית עגולה

  4. אופים

    ב 180 מעלות כ 40 דקות (מתחילים לבדוק עם קיסם אחרי 30 ד')

  5. בתיאבון !