- 5-6 גזרים מגורדים דק
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן קנולה
- 1.5 כוס סוכר דמררה (או זהוב)
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 כפית תמצית וניל אמיתית (לא 'בטעם')
- מעט גרידת לימון
ככה מכינים עוגת גזר:
- מערבבים
מערבבים יחד ביצים, שמן, סוכר, קמח ווניל לתערובת אחידה
- מוסיפים
גזר מגורד וגרידת לימון, ומאחדים היטב.
- משמנים
משמנים היטב תבנית עגולה
- אופים
ב 180 מעלות כ 40 דקות (מתחילים לבדוק עם קיסם אחרי 30 ד')
- בתיאבון !