העוגה
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית רום
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
3 כפות קקאו
1 כף שמן
1 צנצנת דובדבנים חמוצים ללא חרצנים
הסירופ
1/2 כוס ממיץ הדובדבנים
1/4 כוס ליקר דובדבנים
לציפוי
2 שמנת מתוקה מוקצפת עם
4 כפות אבקת סוכר
מנפים קמח, אבקת אפיה וקקאו לקערה
מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 ד', מקפלים פנימה את תערובת הקמח, הרום והשמן.
אופים ב 180 מעלות, תבנית משומנת עם נייר אפיה בתחתית, כ 40 ד'. בודקים עם קיסם.
מצננים את העוגה
חותכים ל 3 שכבות
מטפטפים כמה כפות של סירופ על כל שכבה,
מניחים שכבת דובדבנים
מורחים שכבת קצפת
וחוזר חלילה.
מצפים הכל בקצפת ומגרדים מעל שוקולד מריר.
בתיאבון!