100 גר' חמאה, רכה
1+1/4 כוס סוכר
3 ביצים
1+1/2 כוס קוקוס טחון
1 כוס קרם קוקוס (או חלב קוקוס)
1+1/2 כוס קמח
1 שקיק אבקת אפיה
מקציפים חמאה וסוכר לקצף בהיר
מוסיפים ביצים, עד שנבלעות.
במהירות נמוכה, מוסיפים קוקוס וחלב קוקוס, עד לבלילה אחידה.
מוסיפים קמח ואבקת אפיה, עד לתערובת אחידה.
אופים בתבנית משומנת, 175 מעלות, עד להזהבה (מתחילים לבדוק אחרי 30 ד').
טעימה מאד, ועוד יותר למחרת.
בתיאבון