עוגת רסק תפוחים בטעם דבש

2 כוסות סוכר
1/2 כוס שמן
2 ביצים
½2 כוסות קמח תופח
כפית קינמון
כוס ורבע רסק תפוחי-עץ משומר
2 כפיות סודה לשתיה
1/2 כוס מים רותחים

מערבלים בקערה את הסוכר והשמן, מוסיפים תוך ערבול את הביצים.
מוסיפים לסירוגין תוך ערבול את הקמח והקינמון ואת רסק התפוחים.
ממיסים את הסודה לשתיה עם המים הרותחים, ומוסיפים לתערובת.
יוצקים לתבנית משומנת ואופים בחום של 150 מעלות עד שקיסם יוצא יבש (בערך שעה).

(מתכון של יעל מוינה)