- כרעיים מנוקים
- 1 בקבוק קולה (לא דיאט, הכי פשוטה)
- 3 כפות אבקת מרק בצל מומסת בחצי כוס מים
- פלפל גרוס, פפריקה מתוקה
- שמן זית
- ירקות חתוכים / לקט ירקות (לא חובה)
- מתבלים את הכרעיים
יוצקים על הכרעיים המנוקים מעט שמן זית, מפזרים פפריקה ופלפל, בעזרת כפפה חד פעמית מעסים את הכרעיים עד שמצופים בתבלינים.
- מטגנים את הכרעיים
מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הכרעיים משני הצדדים, טיגון קל
- מסדרים בתבנית
בתבנית אפיה גדולה או סיר בישול איטי, מניחים שכבה של ירקות, עליהם את העוף, ומעל יוצקים את הקולה ואבקת המרק המומסת.
- אופים
ב 200 מעלות בתנור למשך כשעה וחצי, בהתחלה בתבנית מכוסה ואחר כך ללא מכסה עד להשחמה יפה.
או מבשלים בסיר בישול איטי.